Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Špízy
- 300 gramů telecích plátků, na kousky 3 x 3 cm
- 8 kusů cherry rajčátek
- 80 gramů zelených paprik, na kostky 3 x 3 cm
- 80 gramů červených paprik, na kostky 3 x 3 cm
- 80 gramů cibule, žluté, na měsíčky
- 2 kusy žampiónů, na čtvrtky
- 2 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Hořčičná omáčka
- 50 gramů šalotky
- 1 snítka čerstvé petržele, pouze listy
- 100 gramů pórku (jen bílá část), nakrájeného na kolečka
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička hladké mouky, lze použít i rýžovou
- 75 gramů bílého vína
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 70 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Białko
- 36.9 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborové knedlíky
50min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 dk
Loupání mrkve (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 Min
Vinná marináda
Brak ocen
Zázvorovo-banánový pudink
1h 5min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20min
Drůbeží nářez
Brak ocen
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Brak ocen
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min