Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Špízy
- 300 gramů telecích plátků, na kousky 3 x 3 cm
- 8 kusů cherry rajčátek
- 80 gramů zelených paprik, na kostky 3 x 3 cm
- 80 gramů červených paprik, na kostky 3 x 3 cm
- 80 gramů cibule, žluté, na měsíčky
- 2 kusy žampiónů, na čtvrtky
- 2 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Hořčičná omáčka
- 50 gramů šalotky
- 1 snítka čerstvé petržele, pouze listy
- 100 gramů pórku (jen bílá část), nakrájeného na kolečka
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička hladké mouky, lze použít i rýžovou
- 75 gramů bílého vína
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 70 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Białko
- 36.9 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chléb expres
45 Min
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
Brak ocen
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 Min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Žampiónový krém s estragonem
Brak ocen
Čekankové koláčky
Brak ocen
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 Min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 Min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4h