
Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto with Bacon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh diced (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra, to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
shallot halved30 g
-
bacon lardons smoked100 g
-
unsalted butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
vegetable stock paste, homemade (see tip)1 Tbsp
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
345 kcal /
1452 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
47.2 g
Błonnik
2.4 g