Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto with Bacon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh diced (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra, to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
shallot halved30 g
-
bacon lardons smoked100 g
-
unsalted butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 Tbsp
-
60 g fresh green peasfrozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.2 g
Kalorie
1452 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Curried Sausages and Lentils
1 godz.
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Tagliatelle with Pumpkin
1 godz. 10 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Mushroom Risotto
30 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min