Urządzenia i Akcesoria
Petit fours
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
20 Stück
Składniki
Biskuit
-
Eier getrennt5
-
Zucker50 g
-
Salz1 Prise
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Marzipanrohmasse in Stücken50 g
-
Mehl40 g
-
Speisestärke40 g
Füllung und Fertigstellung
-
Aprikosenkonfitüre80 g
-
Schmand100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Puderzucker600 g
-
Wasser75 g
-
Zitronensaft15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
851 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Happy birthday!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lübecker Nusstorte
4 godz. 15 min
Mini-Baisers
3 godz. 40 min
Zitronen-Biskuitrolle
5 godz.
Nuss-Schoko-Torte
9 godz. 30 min
Mirrorglaze-Cake-Pops
4 godz. 40 min
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2 godz. 30 min
Schokoladentorte
2 godz. 15 min
Erdbeer-Macarons
26 godz.
Schokoladen-Himbeer-Torte
5 godz. 30 min
Zitronen-Buttermilch-Torte
5 godz.
Zitronen-Joghurt-Torte
9 godz.
Maracuja-Schmand-Torte
4 godz. 45 min