Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de chocolate (Ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porções
Składniki
-
chocolate meio amargo partido em pedaços100 g
-
creme de leite fresco, mín. 30% de gordura80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
3 g
Kalorie
777 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3h 45min
Bolo de banana
1h
Bolo nega maluca
1h 5min
Pudim de leite condensado
4h
Mousse de maracujá
30min
Molho Béchamel (versão rápida)
10min
Mousse de chocolate
3h 20min
Calda de chocolate
20min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Lasanha bolonhesa
2h 30min
Claras em neve
5min
Bolo mármore
2h