Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de chocolate (Ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porções
Składniki
-
chocolate meio amargo partido em pedaços100 g
-
creme de leite fresco, mín. 30% de gordura80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
3 g
Kalorie
777 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ovo de chocolate recheado com brigadeiro
3 godz. 45 min
Bolo de banana
1 godz.
Bolo nega maluca
1 godz. 5 min
Pudim de leite condensado
4 godz.
Mousse de maracujá
30 min
Molho Béchamel (versão rápida)
10 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Calda de chocolate
20 min
Almôndegas com molho de tomate
40 min
Lasanha bolonhesa
2 godz. 30 min
Claras em neve
5 min
Bolo mármore
2 godz.