Urządzenia i Akcesoria
Pão de ló
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fatias
Składniki
-
manteiga para untar
-
ovos (53-63 g cada) (ver dica)4
-
açúcar a gosto100 - 120 g
-
½ c. chá de essência de baunilhaaçúcar baunilhado, caseiro1 c. chá de
-
farinha de trigo120 g
-
sal (opcjonalnie)1 pitada de
-
fermento químico em pó (opcjonalnie)1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Białko
5 g
Kalorie
705 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo de banana
1 godz.
Pudim de leite condensado
4 godz.
Estrogonofe de carne com batatas
1 godz. 20 min
Sonhos
1 godz. 10 min
Brigadeiro
1 godz. 30 min
Canja de galinha
55 min
Molho Béchamel (versão rápida)
10 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Molho de tomate
40 min
Purê de batata
50 min
Torta de maçã
1 godz.
Bolo mármore
2 godz.