Urządzenia i Akcesoria
Indonesian Vegetable Spring Roll
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
14 pieces
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
626 mg
Białko
27 g
Kalorie
1637 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
One Pot Chicken Rice
50 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Singapore Laksa
55 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
No fail mash potato
20 min