冬菇燴百頁

冬菇燴百頁

3.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份

Składniki

  • 15 克
  • 切段
    50 克
  • 乾香菇 稍微沖洗
    20 克
  • 醬油
    70 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切滾刀
    150 克
  • 新鮮杏鮑菇 切塊
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 1000 克
  • 五香滷包 (約12克)
    1 包
  • 蒟蒻 切片
    50 克
  • 百頁豆腐 切片
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 1 大匙
  • 青江菜
    150 克
  • 新鮮香菜 (opcjonalnie) 裝飾用
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.7 g
Kalorie 387 kJ / 92 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...