Urządzenia i Akcesoria
桂花蓮子糕
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 杯
Składniki
-
水1500 克
-
新鮮蓮子 浸泡1小時,以牙籤去除蓮子芯100 克
-
桂花蜜120 克
-
洋菜粉1 大匙
-
乾桂花 (opcjonalnie)10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
3 g
Kalorie
365 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan