Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
lub 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, geviertelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5.1 g
Alternatywne przepisy
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3 godz. 40 min
Pizza mit Salsiccia
2 godz. 40 min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Trofie
1h
Salsa Verde
10min
Ciabattabrötchen
1sa 50 dk
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40 Min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 Min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50 Min
Peperonata mit Oliven
1h
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2 godz. 15 min
Focacce mit Oliven
2 godz.