Teigtaschen alla Romana

Teigtaschen alla Romana

4.2 58 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 Stück

Składniki

Teig
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    320 g
  • Butter weich, in Stücken
    40 g
  • Wasser
    150 g
  • Salz
    1 TL
Füllung und Fertigstellung
  • gekochter Schinken in Stücken
    100 g
  • Mozzarella (2 Kugeln), abgetropft, in Stücken (2 cm)
    250 g
    250 g Scamorza, in Stücken (2 cm)
  • Eier getrennt
    2
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Öl zum Frittieren

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 181 kcal / 758 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...