Mini-Fladenbrote

Mini-Fladenbrote

3.9 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 Stück

Składniki

  • Milch
    50 g
  • Schweineschmalz in kleinen Stücken
    80 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Wasser
    200 g
  • Mehl
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
    2 EL
  • natives Olivenöl zum Beträufeln
    1 - 2 EL
  • grobes Salz (opcjonalnie) zum Bestreuen
    1 EL

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 258 kcal / 1077 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...