Gluten Free Lemon Cupcakes

Gluten Free Lemon Cupcakes

3.7 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 pieces

Składniki

  • sugar plus extra for sprinkling
    130 g
  • vanilla sugar
    1 Tbsp
  • lemons thin peelings of skin only
    3 - 4
  • medium eggs
    4
  • sunflower oil
    120 g
  • yoghurt lemon flavoured
    125 g
  • lemon juice
    20 g
  • gluten free plain white flour
    180 g
  • cornflour
    50 g
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 120 kcal / 503 kJ
Białko 2.46 g
Tłuszcz 6.33 g
Węglowodany 13.32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...