Involtini alla romana

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 25 g di carote pelate e a pezzi + ½ carota pelata e tagliata a bastoncino
  • 25 g di cipolla a pezzi
  • 15 g di gambo di sedano a pezzi + ¼ di gambo tagliato a bastoncini
  • 200 g di fettine di vitello sottili
  • pepe nero macinato q.b.
  • 60 g di prosciutto crudo
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 50 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di zucchero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 320.7 kcal / 1341.6 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 15.4 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 1764.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...