Rødbedecarpaccio

Rødbedecarpaccio

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portioner

Składniki

  • rødbeder små, skrællet (se tip)
    450 g
  • courgetter skåret i stykker (5 cm lang)
    380 g
  • frisk mozzarella drænet, skåret i stykker
    380 g
  • ekstra jomfruolivenolie til støvregn
  • salt eller efter smag
    1 knivspids
  • sort peber, stødt eller efter smag
    1 knivspids
  • basilikumblade revet, til pynt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 485 mg
Białko 16 g
Kalorie 975 kJ / 233 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie