Bagt spinat og æg

Bagt spinat og æg

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

  • helbladet spinat, frost (optøet)
    350 g
  • ost, hård
    40 g
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • salt
    ½ tsk
  • hvedemel
    30 g
  • mælk
    300 g
  • smør
    20 g
  • muskatnød, stødt
    1 knivspids
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • æg
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 531.4 mg
Białko 14.4 g
Kalorie 1287.7 kJ / 307.8 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie