Urządzenia i Akcesoria
Bagt spinat og æg
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
helbladet spinat, frost (optøet)350 g
-
ost, hård40 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
salt½ tsk
-
hvedemel30 g
-
mælk300 g
-
smør20 g
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
æg4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
531.4 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1287.7 kJ /
307.8 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blinis
Brak ocen
Rødbedesalat
10 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen