Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam

Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions

Składniki

Roasted Garlic
  • garlic bulbs
    4
  • olive oil for drizzling
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Stilton and Walnut Biscuits
  • walnuts
    40 g
  • unsalted butter diced
    60 g
  • Stilton crumbled
    170 g
  • plain flour plus extra for dusting
    100 g
  • dried thyme
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • medium egg beaten
    1
Roasted Garlic Jam and Baking
  • onions quartered
    100 g
  • caster sugar
    180 g
  • white wine vinegar
    40 g
  • water
    170 g
  • fine sea salt
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 685.9 kcal / 2869.7 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 32.1 g
Węglowodany 85.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 16.6 g
Sód 775.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...