Tomaten-Knoblauch-Butter

Tomaten-Knoblauch-Butter

4.6 11 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    1 ½ Bund
  • Chilischote entkernt
    ¾
  • Knoblauchzehen
    5
  • Limetten Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    3
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    180 g
  • Tomatenmark
    1 ½ TL
  • Senf
    1 ½ TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Butter weich, in Stücken
    380 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 1111 kJ / 265 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...