Urządzenia i Akcesoria
Basler Brunsli
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
20 Stücke
Składniki
-
Mandeln130 g
-
Zucker und etwas mehr zum Auswallen100 g
-
Weissmehl2 EL
-
Kakaopulver1 EL
-
Zimt, gemahlen1 Msp.
-
Eiweiss1
-
½ EL WasserKirsch½ EL
-
dunkle Schokolade in Stücken (2 cm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stücke
Sód
2.9 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
332.7 kJ /
79.5 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Älpler Magronen
45 min
Spitzbueben
1 godz. 40 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
Chräbeli
24 godz.
Herbstlicher Tirolercake
1 godz. 30 min
Mailänderli
3 godz.
Heller Mississippi-Cake
1 godz. 15 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Grittibänze
2 godz. 10 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min