Torta tenerina al cioccolato

Torta tenerina al cioccolato

4.2 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
14 fette

Składniki

  • 280 g di cioccolato a pezzi
  • 210 g di burro a pezzi
  • 210 g di zucchero
  • 4 uova
  • 70 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
  • zucchero a velo a piacere
  • fiori edibili a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 34.1 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 1252.7 kJ / 299.4 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Węglowodany 31.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...