Möhreneintopf

Möhreneintopf

4.4 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    ¼ Bund
  • Zwiebel
    ½
  • Schinkenspeck, gewürfelt
    60 g
  • Möhren in Stücken
    200 g
  • Kartoffeln in Stücken
    100 g
  • Wasser
    250 g
  • Muskat
    1 Prise
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 123 kcal / 516 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...