
Urządzenia i Akcesoria
Frittelle di patate
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
2 porzioni
Składniki
-
500 g di patate a pezzi
-
75 g di cipolle a metà
-
½ cucchiaio di succo di limone
-
½ cucchiaino di sale
-
2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
-
10 g di amido di mais (maizena)
-
10 g di fiocchi di avena
-
½ uovo
-
olio per frittura
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
261.8 kcal /
1095.2 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
54.9 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
613.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy