Urządzenia i Akcesoria
Cibulová polévka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porce
Składniki
-
55 gramů sýru Gruyére na kousky
-
340 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
15 gramů másla
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
1 vrchovatá čajová lžička hladké mouky (5 gramů)
-
600 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
8 plátků bagety tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
377.5 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
934.4 kJ /
223.3 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hráškovo-mrkvová polévka
1 godz.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 min
Chlebová polévka
25 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Frankfurtská polévka
30 min
Česneková polévka
20 min