Urządzenia i Akcesoria
Margherita Pizza
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 portions
Składniki
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
water room temperature4 oz
-
½ tsp malt powdersugar½ tsp
-
1 tsp dried instant yeast, crumbledfresh yeast crumbled½ oz
-
bread flour plus extra to dust7 oz
-
salt½ tsp
Margherita Topping
-
mozzarella drained, cut into pieces3 ½ oz
-
diced tomatoes (approx. 7 oz)½ can
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 ½ tsp
-
fresh basil leaves torn into pieces, divided6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1013.7 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
2634.1 kJ /
629.6 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
79 g