
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 1 oz olive oil
- 9 oz water
-
1
tsp dried yeast
lub ½ oz fresh yeast - 1 tbsp sugar
- 16 ½ oz bread flour plus extra to dust
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp dried oregano
Base
- 3 ½ oz mozzarella cheese cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz Parmesan cheese cut into pieces (approx. ½ in.)
- 3 oz provolone cheese cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz cheddar cheese cut into pieces (approx. 1 in.)
- 12 ½ oz ripe tomatoes cut into pieces (approx. 1 in.)
- 1 oz olive oil
- ½ tsp salt
- 1 tsp dried oregano
Vegetable Toppings
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 2 oz zucchini cut into cubes
- 3 oz leeks sliced
- 2 ½ oz canned sweet corn kernels drained
Assembly
- 8 all beef hot dogs cut into slices
- dried oregano to taste
- 5 ½ oz ham cut into cubes (¼ in. x ¼ in.)
- fresh baby spinach to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 220 kcal / 920 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Węglowodany
- 24 g