Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)

Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)

4.5 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
500 g

Składniki

Salsa bechamel
  • 500 g de leche entera
  • 30 g de fécula de maíz certificada sin gluten
  • 1 cucharada de mantequilla
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta blanca molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 515.7 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 458 kJ / 109 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...