Salsa barbacoa ahumada

Salsa barbacoa ahumada

4.7 105 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 botella

Składniki

  • 55 g de azúcar moreno
  • 250 g de kétchup
  • 50 g de vinagre de vino tinto
  • 1 cucharadita de salsa inglesa (p.ej. Perrins®)
  • 1 ½ cucharaditas de mostaza
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de pimienta negra molida
  • 1 cucharada de pimentón dulce
  • 4 - 6 gotas de tabasco
  • 10 g de humo líquido

Wartości odżywcze na 1 botella

Kalorie 484 kcal / 2023 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 1.1 g
Węglowodany 108.3 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...