Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 55 g de azúcar moreno
- 250 g de kétchup
- 50 g de vinagre de vino tinto
- 1 cucharadita de salsa inglesa (p.ej. Perrins®)
- 1 ½ cucharaditas de mostaza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 4 - 6 gotas de tabasco
- 10 g de humo líquido
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 2023 kJ / 484 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 108.3 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10 Min
Costillas de cerdo fritas con salsa agridulce - China
1 Std.
Entrecot con costra de café y patatas chafadas
1 Std. 10 Min
Pollo frito al estilo Kentucky
3 Std. 20 Min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min
Ñoquis fritos con salsa de cheddar
1 Std. 30 Min
Solomillos de pollo al estilo Kentucky (HESTAN CUE)
3 Std. 20 Min
Salsa de queso cheddar
10 Min
Salsa chimichurri indiana
10 Min
Costillas con salsa de miel y bourbon
2 Std. 30 Min
Salsa brava
10 Min
Patatas bravas en tempura
1 Std. 10 Min