Focaccia al rosmarino (senza glutine)

Focaccia al rosmarino (senza glutine)

4.5 144 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 400 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
    1 bustina di lievito di birra disidratato, previsto da prontuario
  • 250 g di farina di riso prevista da prontuario
  • 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 cucchiai olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 pizzichi di sale grosso
  • 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati, tritati grossolanamente

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzioni

Białko 5.1 g
Kalorie 1502 kJ / 359 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 68.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...