Focaccia al rosmarino (senza glutine)

Focaccia al rosmarino (senza glutine)

4.5 129 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di acqua
    400 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    1 bustina di lievito di birra disidratato, previsto da prontuario
  • di farina di riso prevista da prontuario
    250 g
  • di farina senza glutine per pizza o pasta
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    1 - 2 cucchiai
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale grosso
    2 - 3 pizzichi
  • di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati, tritati grossolanamente
    2 rametti

Wartości odżywcze na 1 porzioni

Kalorie 359 kcal / 1502 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 68.5 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...