Pâtés au thon avec le Nester

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
8 portions

Składniki

  • huile d'olive pour graisser
  • 50 g de cornichons
  • 100 g de thon à l'huile en boîte égoutté
  • 1 tranche de pain de mie blanc
  • 100 g de crème demi-écrémée, 25% de matière grasse
  • 20 g de concentré de tomates
  • 1 œuf
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu
  • 400 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.9 g
Kalorie 284 kJ / 68 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie