Mini-shakshukas verts avec le Nester

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 170 g de poireaux (1 cm), uniquement la partie blanche.
  • 40 g de feuilles d'épinard frais
  • 40 g d’oignons de printemps en morceaux (1 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • ½ c. à café de coriandre en poudre
  • ½ c. à café de graines de fenouil, séchées
  • ¼ - ¾ de c. à café de sel selon les goûts
  • 8 œufs
  • 4 c. à soupe de petits pois surgelés
  • sumac (opcjonalnie) pour saupoudrer
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 168.6 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 531.2 kJ / 127 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie