Polenta de canjica branca

3.0 1 rating
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porções

Składniki

  • queijo parmesão
    40 g
  • milho branco canjica
    200 g
  • dente de alho
    1
  • azeite de oliva
    20 g
  • água
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • manteiga sem sal
    40 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porção

Sód 738.4 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 833.5 kJ / 199.2 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...