Urządzenia i Akcesoria
Polenta de canjica branca
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porções
Składniki
-
queijo parmesão40 g
-
milho branco canjica200 g
-
dente de alho1
-
azeite de oliva20 g
-
água1000 g
-
sal1 c. chá de
-
manteiga sem sal40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Sód
738.4 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
833.5 kJ /
199.2 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chefs Thermomix
3 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Fagottini de Ricota
1 godz.
Coxas de frango teriyaki
2 godz.
Pizza marguerita clássica
27 godz.
Peru à Wellington com molho de pêssego
Brak ocen
Suco antioxidante
10 min
Mousse de maracujá com chocolate
45 min
Salada de batata com iogurte
55 min
Sorvete de açaí
15 min
Caipirinha Frozen
10 min
Sopa cremosa de aspargos
30 min
Gelo picado
5 min
Sanduíche de ovo cozido com patê de alcachofra
25 min