Cake pops de chocolate

Cake pops de chocolate

Brak ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
20 unidades

Składniki

Bolo de chocolate
  • óleo de girassol
    40 g
  • avelã
    100 g
  • tâmaras cortadas em metades, sem sementes
    120 g
  • ovos
    2
  • essência de baunilha
    1 c. chá de
  • leite
    200 g
  • farinha de trigo
    100 g
  • cacau em pó
    30 g
  • bicarbonato de sódio
    1 c. chá de
  • fermento químico em pó
    1 c. chá de
  • sal
    1 - 2 pitadas
Cake pops
  • morangos desidratados
    50 g
  • amêndoas laminadas
    50 g
  • manteiga de amendoim
    100 g
  • chocolate ao leite fracionado, em gotas
    400 g
    400 g chocolate branco, fracionado, em gotas
  • óleo de coco
    40 g
  • coco ralado sem açúcar, para decorar
    q.b.
  • granulado colorido para decorar
    q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 126.8 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 1136.8 kJ / 271.7 kcal
Tłuszcz 19.2 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...