Urządzenia i Akcesoria
Paella
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil100 g
-
boneless chicken thighs cut in 4 cm cubes500 g
-
garlic cloves2
-
capsicums sliced300 g
-
green beans cut in 2 cm length150 g
-
carrot cut in cubes (1 cm x 1 cm)100 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
fresh rosemary (leaves only)1 sprig
-
paprika powder½ tsp
-
saffron thread1 pinch
-
water700 g
-
short grain rice (paella rice)300 g
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
744.6 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
3335.7 kJ /
797.3 kcal
Tłuszcz
44.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Eggs
15 min
Lemon and Thyme Mocktail
Brak ocen
Vegetable Massaman curry
45 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Seafood Rice
Brak ocen
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min