Petit-fours de chocolate branco

Petit-fours de chocolate branco

3.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
36 unidades

Składniki

Massa
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    200 g
  • açúcar
    40 g
  • cacau em pó
    1 c. chá de
  • canela em pó
    1 c. chá de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
    80 g
  • ovo
    1
  • vinagre
    5 g
Mousse
  • natas
    120 g
  • chocolate branco partido em pedaços
    120 g
  • açúcar
    100 g
  • manteiga
    120 g
Montagem
  • amêndoa s/ pele
    30 g
  • pistácios
    30 g
  • chocolate p/ culinária partido em pedaços
    80 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 129 kcal / 539 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...