Rainbow Cake
TM6 TM5

Rainbow Cake

3.1 (11 ocen)

Składniki

Cake Layers

  • 300 g sugar
  • 395 g unsalted butter, room temperature, in pieces
  • ¼ tsp salt
  • 1 tbsp vanilla extract, natural
  • 6 large eggs
  • 395 g cake and pastry flour
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 3 tsp food colouring, gel (½ tsp ea. purple, blue, green, yellow, orange and red dye)

Frosting

  • 300 g white chocolate in pieces
  • 100 g unsalted butter, cut into pieces
  • 680 g cream cheese, cut into pieces
  • 60 g orange liqueur, any type
    lub 60 g orange juice
  • 100 g icing sugar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1966.6 kJ / 470 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
39.1 g
Tłuszcz
32.2 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Błonnik
0.3 g
Sód
188.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy