Urządzenia i Akcesoria
Menudo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onions quartered30 g
-
pork shoulder, boneless cubed (1 cm)300 g
-
tomato sauce250 g
-
tomato purée1 tbsp
-
soy sauce35 g
-
brown sugar10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
salt1 pinch
-
water50 g
-
dried bay leaves2
-
hot dog sausages sliced (1 cm)3
-
carrots cubed (1 cm)100 g
-
potatoes cubed (1 cm)100 g
-
green peppers cubed (1 cm)100 g
-
red peppers cubed (1 cm)100 g
-
green peas, frozen50 g
-
pork liver cubed (1 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
793.9 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1304.9 kJ /
311.9 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Binagoongan
Brak ocen
Chicken Macaroni Soup
30 min
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Brak ocen
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ube Halaya Jam
2 godz. 10 min
Beef Sukiyaki
Brak ocen
Chicken and Pork Adobo
40 min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 godz. 15 min
Bicol Express
45 min
Laing
1 godz. 50 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.