Creamy Mushroom Soup

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • button mushroom, fresh halved or quartered as needed
    395 g
  • water
    510 - 595 g
  • whole milk
    200 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste
  • salt
    ½ tsp
  • cooking cream
    60 g
  • parsley, fresh leaves only
    4 sprigs
  • cream cheese
    45 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 381.9 mg
Białko 6 g
Kalorie 514.5 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...