Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad Sandwiches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 pieces
Składniki
-
water14 oz
-
large eggs6
-
green onions cut into ½ in. pieces (approx. 2 onions)1 oz
-
mayonnaise to taste2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt3 pinches
-
ground pepper3 pinches
-
paprika1 pinch
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white bread10 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
289.7 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
738.3 kJ /
176.5 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Ground Meat
35 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Sautéing Shrimp
15 min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Vanilla Steamer
5 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Deviled Eggs
20 min
Broccoli Sauté
20 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min