Urządzenia i Akcesoria
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
450 gram
Składniki
-
aardappel (ongeveer 100 g), in kleine stukjes gesneden1
-
water180 g
-
bloemkool in roosjes gebroken100 g
-
groene erwten (vers of diepvries)50 g
-
witvisfilet in stukken gesneden150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 gram
Sód
130.5 mg
Białko
39 g
Kalorie
1562.8 kJ /
373.5 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pindakaas Crackers
35 min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Cashew- en kokosmelk
10 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Brak ocen
Groentesticks
Brak ocen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min