Aperol Sour avec mousse d'aquafaba

Aperol Sour avec mousse d'aquafaba

3.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • 2 citrons jaunes
  • 30 g de sucre et 1 c. à café
  • 200 g de glaçons et plus pour le service
  • 155 g d'Aperol
  • 70 g de liquide de pois chiches, en conserve (aquafaba)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 9.2 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 713.6 kJ / 170.6 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 28.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...