Ensalada de pimientos y aceitunas al vacío

1.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 raciones

Składniki

  • 150 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
  • 150 g de pimiento amarillo en tiras de 1 cm
  • 100 g de cebolla en juliana
  • 40 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
  • 20 - 30 g de aceitunas de Kalamata deshuesadas
    20 - 30 g de aceitunas negras sin hueso
  • 2 dientes de ajo sin el germen
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
  • 1600 g de agua
  • 30 g de zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 279.3 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 1096 kJ / 262 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 16.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...