Urządzenia i Akcesoria
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
50 Stück
Składniki
-
Serrano-Schinken150 g
-
harte Eier2
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Butter100 g
-
Zwiebel30 g
-
starkes Mehl170 g
-
Vollmilch bei Raumtemperatur800 g
-
geriebene Muskatnuss1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Salz (nach Geschmack anpassen)2 Prisen
Braten und Frittieren
-
Eier2
-
Paniermehl200 g
-
natives Olivenöl extra (großzügige Menge zum Braten)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2.64 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
6.07 g
Węglowodany
5.64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curly Fries mit Chnobli-Sauce
45 Min
Glutenfreie Apfel-Muffins
50 Min
Rindfleisch mit roter Peperoni
40 Min
Mojito
5 Min
Weisse Schoggimilch
8 Min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 Std.
One-Pot-Hähnchen-Fajita-Pasta
40 Min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 Std. 45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Zigerkrapfen
1 Std. 45 Min
Caprese-Omelette
30 Min