Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie parówek/frankfurterek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
200 - 500 g frankfurterek, przekrojonych na pół (5-12 szt.)200 - 500 g parówek przekrojonych na pół (5-12 szt.)
-
600 - 700 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
482.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
744.4 kJ /
177.9 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 min
Zupa krem z żółtych warzyw, kurczak z ziemniakami na Varomie i czekoladowe fondanty
1 godz. 20 min
Gotowanie makaronu (TM7)
20 min
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM5)
6 godz. 15 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Jednogarnkowy makaron z małżami
30 min
Penne z tuńczykiem i oliwkami w sosie pomidorowym
35 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
15 min
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM6, TM7)
40 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Szybki deser owocowy
5 min
Chałka z waniliową kruszonką
1 godz. 5 min