Gotowanie parówek/frankfurterek

4.1 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji

Składniki

  • 200 - 500 g parówek przekrojonych na pół (5-12 szt.)
    200 - 500 g frankfurterek, przekrojonych na pół (5-12 szt.)
  • 600 - 700 g wody

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 482.1 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 744.4 kJ / 177.9 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...