Burgers au porc effiloché

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 795 g épaule de porc, désossée parés (5-6 gros morceaux)
  • 115 g d'oignons tranchées en demi-lunes (½ cm/¼ in.)
  • 1 brin de romarin frais
  • 225 g d'eau
  • 170 g de vinaigre de cidre de pomme
  • 1 c. à thé de bouillon de légumes en pâte
  • ½ c. à thé de sel selon le goût
  • 340 g de sauce barbecue
  • de sauce barbecue pour servir
  • de feuilles de laitue pour servir
  • 6 pains à burger
  • 170 g de sauce barbecue selon le goût
  • de sel Pour l'assaisonnement, selon le goût
  • de poivre noir moulu Pour l'assaisonnement, selon le goût
  • d'oignon rouge en demi-lunes (.5-1.5 cm, pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 847 mg
Białko 27 g
Kalorie 1807 kJ / 432 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...