Haricots noirs basiques

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • 225 g de haricots noirs
  • d'eau pour faire tremper
  • 115 g d'oignons en pièces
  • 1 c. à thé de sel
  • 1 c. à soupe d’origan séché
  • 1 feuille de laurier fraîche optionnel
    1 feuille de laurier déshydratée, optionnel
  • 1135 g de bouillon de légumes
  • de coriandre fraîche pour garnir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 631.6 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 143.2 kJ / 34.2 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...