Urządzenia i Akcesoria
Tocăniță picantă de vițel cu ardei roșii
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porții
Składniki
-
ceapă spaniolă jumătăți50 g
-
pătrunjel proaspăt (frunzele și o parte din tije)3 - 4 fire
-
ulei de măsline30 g
-
ardei gras roșu bucăți (aprox. 2 cm)300 g
-
roșii cuburi, din conservă100 g
-
sare1 linguriță
-
zahăr brun10 g
-
fulgi de chilli2 prize
-
escalop de vițel500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
27.9 g
Kalorie
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orez cu carne de porc
1 godz.
Crème Brûlée
25 min
Chifle cu salată de crab
Brak ocen
Pulpă de miel cu legume și sos de mentă
2 godz.
Tocăniță de cartofi cu coaste
1 godz. 30 min
Supă de pui
25 min
Batoane cu zmeură
40 min
Coaste de porc cu sos dulce acrișor
40 min
Guacamole
5 min
Tort de ciocolată și nuci, fără gluten
1 godz. 10 min
Pizza Diavola
Brak ocen