Hamburgers

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • red onion
    60 g
  • rib-eye steak boneless, do not trim fat, cubed (approx. 2.5 cm/1 in.)
    450 g
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • salt, fine
    1 tsp
  • black pepper, freshly ground
    1 tsp
  • egg
    1
  • bread roll, dry
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 777.4 mg
Białko 24.5 g
Kalorie 1502.6 kJ / 359.1 kcal
Tłuszcz 24.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 10.4 g
Węglowodany 10.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...