Urządzenia i Akcesoria
Hamburgers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
red onion60 g
-
rib-eye steak boneless, do not trim fat, cubed (approx. 2.5 cm/1 in.)450 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
salt, fine1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg1
-
bread roll, dry60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
777.4 mg
Białko
24.5 g
Kalorie
1502.6 kJ /
359.1 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Browned Pork Rice
Brak ocen
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Breakfast burritos
45 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min
Macaroni carbonara
30 min
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min