Urządzenia i Akcesoria
Hamburgers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
red onion60 g
-
rib-eye steak boneless, do not trim fat, cubed (approx. 2.5 cm/1 in.)450 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
salt, fine1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg1
-
bread roll, dry60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
777.4 mg
Białko
24.5 g
Kalorie
1502.6 kJ /
359.1 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Mojito
Brak ocen
Three Egg French Omelet
30 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Creamy potato mash
30 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Habanero Salsa
10 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Strawberry margarita
5 min