Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pecorino cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)30 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
bacon cubes150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1200 g
-
salt¾ tsp
-
dried spaghetti350 g
-
medium eggs (see tip)3
-
egg yolk from medium egg1
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
945.5 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
2794.4 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
30.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
69.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Caprese Omelette
30 min