Urządzenia i Akcesoria
Tire-Éponge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
300 g de cassonade300 g de sucre
-
1080 g eau divisé
-
1 c. à soupe de miel
-
2 c. à soupe de bicarbonate de soude (tamisé)
-
60 g vinaigre
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 12 portions
Sód
7599.5 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
5167.4 kJ /
1235 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
317.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burgers au porc effiloché
Brak ocen
Soupe Ramen
40 min
Omelette aux blancs d'œufs aux légumes verts et au jambon
25 min
Pain Portugais (Pão de água)
3 godz. 45 min
Relish de courgettes aux nectarines
1 godz. 5 min
Petits pains mollets
2 godz. 15 min
Hamburger à la canette de bière aux champignons
2 godz. 10 min
Jalapenos farcis
1 godz.
Pain blanc et toutons de Terre-Neuve (Frybread)
4 godz. 40 min
Margarita aux agrumes
10 min