Urządzenia i Akcesoria
蜜桃果凍
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
4 人份
Składniki
-
水600 克
-
不甜白酒 (白葡萄酒)250 克
-
糖150 克
-
水蜜桃 約2-3 顆,切四去籽300 - 400 克
-
檸檬汁10 克
-
蒟蒻果凍粉20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
9.3 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1035.7 kJ /
247.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
51.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
檸檬愛玉
3 godz. 25 min
芋仔冰
11 godz.
古早味鳳梨冰
1 godz. 20 min
草莓優格乳酪蛋糕
4 godz. 30 min
紅豆冰淇淋
14 godz. 25 min
日式水羊羹
6 godz. 35 min
三色冰
Brak ocen
香蕉巧克力慕斯
Brak ocen
鹹焦糖慕斯
Brak ocen
草莓提拉米蘇
3 godz. 15 min
咖啡慕斯
Brak ocen
鹽之花巧克力
Brak ocen