蜜桃果凍

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
4 人份

Składniki

  • 600 克
  • 不甜白酒 (白葡萄酒)
    250 克
  • 150 克
  • 水蜜桃 約2-3 顆,切四去籽
    300 - 400 克
  • 檸檬汁
    10 克
  • 蒟蒻果凍粉
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 9.3 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 1035.7 kJ / 247.5 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 51.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie