Urządzenia i Akcesoria
Aardappelen met Varkensribbetjes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portie
Składniki
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
185.4 mg
Białko
29 g
Kalorie
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 min
Paëlla
50 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Brak ocen
Vegan pudding
15 min
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Amandelcake
50 min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Gehaktbrood
1 godz. 20 min