Aardappelen met Varkensribbetjes

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portie

Składniki

  • olijfolie
    40 g
    40 g olie
  • teentje knoflook
    3
  • varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)
    500 g
  • olijfolie
    20 g
  • ui gevierendeeld
    150 g
  • wortelen in stukken gesneden (3 cm)
    100 g
  • rode paprika in stukken gesneden (3 cm)
    150 g
  • tomatenblokjes uit blik
    80 g
  • bier
    80 g
  • water
    500 g
  • groentebouillon poeder
    1 tl
  • laurierblad, gedroogd
    1
  • aardappel in blokjes (4-5 cm)
    700 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 185.4 mg
Białko 29 g
Kalorie 2523.2 kJ / 603.1 kcal
Tłuszcz 35.7 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 41.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...